keskiviikko 31. toukokuuta 2017
Media coverage of my retro velomobile. Retrokinneri/Velogatti eri medioissa.
Kinneri on nyt tähän mennessä ollut kolmessa lehdessä. Mobilistin koeajossa, Hufvudstadsbladetissa, ja Helsinki Heroes-lifestyle nettilehdessä. Lisäksi kinneri osallistui äskettäin elokuvaan, ja siitä tehtiin jakso Puoli Seitsemän-ohjelmaan joka tulee ulos syksyllä 2017.

Mobilistissa kinneri oli koeajossa numerossa 4/2016, tilaajien painoksessa. Mobilistin politiikkahan on, että tilaajien lehti on sisällöltään erilainen ja paksumpi, kuin irtonumero. Itse lehteen päätyminen oli mielenkiintoinen prosessi. Menin Mobilistin toimistolle kysymään takaikkunatarraa. Toimittaja huomasi kinnerini, ja tuli kadulle juttelemaan ja koeajamaan sitä. En käsittänyt, että tekeillä oli juttu.
Juttu lehteen siitä kuitenkin tuli, ja ihan hyvä sellainen. Mobilisti koeajaa:)http://www.mobilisti.fi/mobilisti/mobilisti-42016-on-kaupoissa/

Seuraava juttu oli noin vuosi sitten Hufvudstadsbladetissa:
Kuvakaappaukseen ei mahtunut aivan koko teksti.


https://www.hbl.fi/artikel/vilken-via-dolorosa/

Viimeisin laaja juttu löytyy sitten Helsinki Heroes-nettilehdestä.
Koko juttu on niin pitkä, että se kannattaa käydä lukemassa linkistä.
Myös kyseisen lehden muut jutut ovat mielenkiintoista luettavaa.


http://helsinkiheroes.com/


Pari päivää sitten kinneri osallistui 2018 teattereihin ilmestyvään Puluboi ja Poni-lastenelokuvaan staattisena rekvisiittana kohtauksissa. Ohjaajan avustaja tuli ihan kotoa aamulla kysymään mukaan.

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005100294.html

Kinneristä kuvattiin elokuussa jakso Puoli Seitsemän-ohjelmaan, joka ilmestynee Areenaan jossain vaiheessa. Itse ohjelma tulee ulos syksyllä 2017. Kuvaukset olivat jälleen mielenkiintoinen kokemus.
Viiteen minuuttiin ohjelmaa tehtiin noin neljä tuntia töitä. Yksi pitkä kamera-ajo tehtiin turhaan, kun kuvaaja unohti laittaa kameran päälle. Kurvailimme ympäri Fisulaa, sitten todettiin että kamerassa oli päällä still-moodi, eikä videomoodi. Vartin kurvailusta oli tuloksena yksi still-kuva:) Ohjelmaan on leikattu noin 5% kaikista jutuistani. 95% jäi leikkaamoon lattialle, kun show täytyy saada tiettyyn mittaan. Kuvassa toimittaja Toivonen ajaa kinneriä kameralle.

https://areena.yle.fi/1-4171462

https://www.youtube.com/watch?v=PjTALMjxHTE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti